Tanıdıklarım İçin Dua


Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile..


ALLAH’tan baska hiç bir ilâh (ibadet edilecek) yoktur. O tektir, esi ortagi yoktur. Birdir, her türlü ihtiyaç için basvurulandir. 



Dogmamis ve dogrulmamistir. Ve onun hiç bir dengi benzeri yoktur. Ve asla olamaz da… 

" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey’in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "


"ALLAH’ım! Peygamber’in MUHAMMED sallALLAHu aleyhi ve sellem’in senden dilediği hayırları bende dilerim. Peygamber’in MUHAMMED sallALLAHu aleyhi ve sellem’in sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve ahirette muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak ALLAH’ın yardımıyla kazanılabilir."

Rabbim bu mübarek günde arkadaşlarımın, dostlarımın,ailemin,akrabalarımın,sevdiklerimin hayırlı dualarını kabul et. Kimin ne hayırlı dileği varsa gerçekleştir ve bundan memnun olmasını sağla. Bana ve kadın ve erkek müminlere bu dünyada ve ahirette iyilik ve afiyet ver ve cehennem azabından bizi koru. 

“Allah’ım! Bana kendi sevgini ve Senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver.”

Allahım! İyileri bana yakın dost kıl. 

Rabbim razı olmadığın şeylerden, yaptıklarımızı affet ve yapmadıklarımızı yapmaktan koru ey büyük Allah’ım! Her şeyi yoktan var eden ve her an varlıkta durduran, yalnız Sensin! Sen hep varsın!
Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak