50 Metrekare Evde Yaşarken 150 Metrekarelik Ev Sahibi Oldu

Dualar Hazinesini uzun zamandır her gün okuyan sıkı takipçilerden birisinden güzel bir haberi sizlerle paylaşıyorum.

Allah yolunu seçen ve namaz ve dua ile mutluluğa tekrar kavuşan birisinin hikayesi. Tam onun diliyle ve anlatım tarzıyla olmasa da :

''Evin sahibi Malik-ül Mülk olan Allah'tır. Her şeyin sahibi O'dur. Bizler sadece emanetçiyiz.

Hayatım mücadele içinde geçti. Defalarca sıkıntılar atlattım, tekrar tekrar sıfırdan başladım. İlk çocukluk ve gençlik yıllarımın başında sıkıntı yaşadığımda Tüm günahlardan ve insanlardan uzaklaşıp, kendimi duaya ibadete verirdim ve her zaman Allah bir yardım gönderirdi. Bu sayede benimle aynı şartlarda doğup büyüyen milyonlarca insan kötü bir hayata sahip olmasına rağmen ben daha iyi bir geleceğe sahip oldum. 
Fakat bir ara yolumu kaybettim. Bir gün kendime baktığımda kalp olarak olmasa da davranış olarak kendimden biraz uzaklaştığımı gördüm. Bu ben değildim ve tam bunu düşünürken hayatımın en büyük acısı diyebileceğim bir acı yaşadım.  İşte bu darbe beni; bana ve Allah'a döndürdü. Zaten kendine döndüğünde Allah'a da dönüyorsun. Çünkü Allah sana şah damarından daha yakın. Sen kendine uzakken nasıl O'na yakın olabilirsin ki? 
Dualar hazinesini o sırada takip etmeye başladım. Tekrar namaza başladım, tüm günahlardan uzak durmayı da başardım,insanlardan da uzaklaştım, buradaki yazılarda söylenenleri elimden geldiğince yapmaya çalıştım, çünkü burada kendimden çok şey buldum. 
Her şeyin gelip geçici olduğunu her gün kendime hatırlattım. Her halükarda Allah'a hamd olsun dedim. Tevbe dualarını, şükür dualarını,zikirleri,dilekler için duaları her gün okudum. 
Bu sırada sıkıntılar gelmeye devam etti fakat ben kesin bunda Allah'ın bir bildiği vardır, sabret, hamd olsun dedim. Ve tüm sıkıntılar hayra dönüştü. En önemlisi ise hiçbir şey beni üzmüyor içimde sürekli bir huzur ve mutluluk hali var.
Hala inanasım yok fakat her şey 1 yıl içinde değişti. Onca sıkıntıya,parasızlığa,işsizliğe rağmen bir de mucizevi şekilde ev sahibi oldum. Elhamdülillah. 
Rabbimi seviyorum, o da beni seviyor. O  herkesi seviyor. Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun. Hamd ve övgü yalnız O'nadır.
Rabbim bizleri doğru yolundan ayırmasın, hidayete erdirdikten sonra tekrar yoldan çıkarmasın. Rabbim hepimize bu dünya da ahirette de afiyet,iyilik,sıhhat,güzellik,nimet versin ve hepimizi kabir ve cehennem ateşinden korusun inşallah. Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak