Rabbin Affetmeyi Sever

Allahın sonsuz merhameti

Bu yazım sana, bir kere hata yaptın diye pişmanlık duya duya ona devam eden sana ve Allah beni görmüyor diyen sana, ve hiçbir şey beni mutlu etmiyor her yolu denedim diyen sana, bağımlılıklara kurban olmuş sana.. ve affedilmeyeceğini düşünen herkese.

Affedilmeyeceğini düşünüyorsun, yanılıyorsun. Rabbin her pişmanlığını affedilmen için fırsat eyliyor.

Seni kusurlarınla da seven,hatta kusur işleyeceğini bile bile seni yaratan Rabbine dön

“Hani, Rabbin meleklere, ‘Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım.’ dedi. Onlar, ‘Bizler hamdinle Sana tesbih ve Seni takdis edip dururken, yeryüzünde fesat çıkaracak, orada kan dökecek insanı mı halife kılıyorsun?’ dediler. Allah da onlara, 'Sizin bilemeyeceğinizi herhalde Ben bilirim.' dedi.”
Bakara, 2/30.

Allah her bir kulunu birbirinden ayırt etmeksizin çok seviyor. Seni de çok seviyor. Allah kullarına güvenir, sana da güveniyor. Eğer istersen özüne dönebileceğini biliyor. Onu sever, Ona yönelirsen,Ona dua edersen çok mutlu olacak, huzuru bulacaksın.


Hayatında her an yeni bir sayfa açabilirsin. İçten bir tevbe et, kendine ve Allah'a güven. Bağımlılıklarından, yanlışlarından kurtulabilirsin.Bunu başarmış bir çok insan var. Hiçbir insan kusursuz değil, herkes hayatında mutlaka günah işlemiştir. Bu yüzden kendini suçlama. Ve dua et, pişmanlığını anlat Allah'a. 

Ya Rabbi sensin ilah,senden başka yoktur ilah.Sübhansın,bütün noksanlardan münezzehsin.Yücesin.Doğrusu kendime zulmettim,yazık ettim.Affını bekliyorum Rabbim. 
Amin

Allah'a emanet ol
Selam ve dua ile,
Zehra




Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak