Dünyadan Yorulduysan Oku

umutsuzluga dusen icin dualar
Çok mu yorgunsun, her ne sıkıntı içindeysen, derdini Allah'a anlat, konuş onunla.

Birisiyle konuşma ihtiyacı içindeysen,Allah'la dua dua konuş. Hatta birisini çok özlediysen özlediğinle değil de Allah'la dua dua konuş. Çok daha iyi geldiğini fark edeceksin. 

Dua ferahlığı dolsun yüreklerimize.

Kul ''bittim'' demeden Allah, ''yettim'' der ; sen yeter ki sesi duy!
Sen kapı kapandı diye üzülüyorsun. Halbuki en iyisini bilen Allah, senin için hayırlı başka kapı açmıştır. O hiç kulunun zararını ister mi? Zihni bırak kalbinle bak, işte o zaman göreceksin. 

Allah'a güvenin huzuru dolsun yüreklerimize.

Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile..
Rabbim şu an soğukta evsiz barksız olup dışarıda yaşamak zorunda olan insanlara yardım et, onlara sıcak bir yuva ver. Rabbim hastalık acıları ile kıvranan kullarına hastalıktan hiçbir iz kalmayacak şifa ver. Borç yükü altında olan insanlara borçlarını kolaylıkla ödemelerini nasip et. Annesiz babasız olan çocuklara annelerini babalarını aratmayacak hayırlı ebeveynler nasip et. Aşk acısı çekenlerin kalplerine ferahlık ver. Evlenmek isteyen bekarlara hayırlı eşler nasip et. İşsizlere hayırlı iş nasip et. Zorda olanlara hayırlı kapılar aç. Kötü yolda olanlara doğru yolu göster kalplerini imanla doldur.İnsanlara doğa sevgisi ver ağaçları kesmesinler,doğayı yok etmesinler, çevreyi kirletmesinler, her yeri betonla doldurmasınlar. İnsanlara hayvan sevgisi ver hayvanlara eziyet etmesinler. İnsanlara barış duygusu ver savaşmasınlar. İnsanlara elindekinin değerini bilme duygusu ver şükretsinler yıkıp kırıp güzel duyguları mahvetmesinler. 
Rabbim bizlere bu dünyada da ahirette iyilik,afiyet ver ve bizi cehennem azabından koru.
amin

Selam ve dua ile,
Zehra

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak