Rabbim Sana Layık İyi Kullar Olmamızı Nasip Et

allahın sevgisini isteme duası


Allah'ım Senden Senin sevgini Seni sevenlerin sevgisini ve bizi Sana yaklaştıracak olanların sevgisini istiyoruz.

Sen bizi sevdiğin kullarınla karşılaştır.Hakiki kullarından eyle.Sana layık bir kul peygamberimize(s.a.s.) yakışır bir ümmetten eyle.Doğrudan Cennet'e giren insanlardan eyle.Rahmet ettiklerinden eyle. Cennet'e girenlerden nurdan yüzünü görenlerden nasip eyle.Peygamberimize komşu eyle Rabbim... 

Elimizi dilimizi haramdan kötü sözlerden koru Rabbim!. Zalime muhtaç etme.Gıybetten koru Rabbim.Birine kızdığımızda sakin olmamızı onu Sana havale etmemizi ve gıybet etmememizi nasip eyle Rabbim. 

Cennet'ine girecek işler yapmamızı nasip eyle Rabbim.Yerde gezen karıncadan gökte uçan kuşa , yeni doğmuş bebekten ölmüş insana kadar herkese herşeye iyilik yapabilmemizi nasip eyle Rabbim.İnsanlara hem maddi yönden hem manevi yönden yardım edebilmemizi nasip eyle Rabbim. 

Bize çalışma azmi ,hırsı ver çok başarılı olalım Rabbim.Başarılı olmak için kapılar aç Rabbim.Kazandığımız başarıların milyonlarca katıda sevgini nasip eyle ki onları senin yolunda harcayabilelim. Senin yolunda salih kullar olabilelim.. 

Sabır ihsan eyle Rabbim.Bizi sana ulaştıracak her türlü zorluğa senin verdiğin sabırla katlanabilelim. 
Şükretmeyi ihsan eyle Rabbim.Yeryüzünde verdiğin milyonlarca nimete şükredebilelim... 

Bize namaz kılmayı nasip et,Kuran'ı öğrenmeyi ve öğretmeyi nasip et Rabbim.Peygamberimiz(s.a.s.) nasıl hak dine çağırıyorsa ,bizim de o yolda hem kendi nefsimizi hemde başkalarını doğru yola çağırmamızı nasip et .Bunun için ilim ve güç nasip eyle.Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak